Selen Görgüzel eski eşi Hamdi Alkan'ı acı gününde yalnız bırakmadı

Hamdi Alkan'ın uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan ve 36 gündür yoğun bakımda tedavi gören annesi Helva Alkan vefat etti. Helva Alkan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Hamdi Alkan'ı acı gününde eski eşi Selen Görgüzel yalnız bırakmadı.

Oyuncu, yapımcı ve yönetmen Hamdi Alkan anne acısıyla sarsıldı. Hamdi Alkan'ın uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve 36 gündür yoğun bakımda tedavi gören annesi Helva Alkan hayatını kaybetti. Acı haberi Hamdi Alkan, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı duygusal bir mesajla duyurdu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Helva Alkan için bugün Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Hamdi Alkan'ı acı gününde dostları yalnız bırakmadı.

hamdi alkan annesi

ESKİ EŞİ CENAZE TÖRENİNE KATILDI


Alkan'ın annesinin cenaze törenine eski eşi Selen Görgüzel, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Selami Şahin, Engin Can Ural, Birol Güven, Cemal Okan, Burak Sağyaşar ve Timur Savcı katıldı. Görgüzel, eski eşine acı gününde sarılarak destek oldu. Hilva Alkan, kılınan cenaze namazının ardından da Kilyos Mezarlığı'na defnedildi.

 Selen Görgüzel eski eşi Hamdi Alkan'ı acı gününde yalnız bırakmadı - Resim : 3

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan ise Survivor 2023 yarışmasının kadrosunda olduğu ve Dominik Cumhuriyeti'nde bulunduğu için babaannesinin cenaze törenine katılamadı. Zeynep Alkan'a babaannesinin vefat haberi verilip verilmediğiyle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Selen Görgüzel eski eşi Hamdi Alkan'ı acı gününde yalnız bırakmadı - Resim : 4

Selen Görgüzel eski eşi Hamdi Alkan'ı acı gününde yalnız bırakmadı - Resim : 5

 

 

 

 

 

Selen Görgüzel eski eşi Hamdi Alkan'ı acı gününde yalnız bırakmadı ile ilgili etiketler Hamdi Alkan Selen Görgüzel Zeynep Alkan cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.