Selçuk Bayraktar'dan MIT profesörüne tokat gibi yanıt: Utanmanız gereken soykırım ve katliamlar

Türkiye'nin İHA ve SİHA alanında gelişmesini hazmedemeyen MIT profesörü Max Tegmark, "Selçuk Bayraktar'a burada eğitim verdiğimiz için utanıyorum." demişti. 'Sözümona' akademisyeni tanımadığını belirten Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, profesöre sert yanıt verdi.

ABD'nin bilinen üniversitesi Massachusetts Institute of Technology'de görev yapan Profesör Max Tegmark skandal bir çıkışa imza atarak, Almanya'da günlük yayımlanan Handelsblatt Gazetesi'ne verdiği röportajında, "Selçuk Bayraktar'a burada eğitim verdiğimiz için utanıyorum." demişti.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medyadan Türkiye'nin İHA ve SİHA alanında gelişmesini hazmedemeyen profesöre sert yanıt verdi.

Bayraktar, söz konusu kişinin ismini ilk defa duyduğunu belirterek, "Sözümona bir akademisyen, Karabağ Hrkt. döneminde, bir mülakatta "Selçuk Bayraktar'a eğitim verdiğimiz için utanıyoruz“ demiş. Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır. Biz topraklarımızı geri aldık. Bundan da ancak gurur duyarız!" dedi.

Bayraktar'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

"MIT'de görevli ismini ilk defa duyduğum sözümona bir akademisyen, Karabağ Hrkt. döneminde, bir mülakatta "Selçuk Bayraktar'a eğitim verdiğimiz için utanıyoruz“ demiş. Utanmanız gereken yaptığınız soykırım ve katliamlardır. Biz topraklarımızı geri aldık. Bundan da ancak gurur duyarız!"

 

 

Selçuk Bayraktar'dan MIT profesörüne tokat gibi yanıt: Utanmanız gereken soykırım ve katliamlar ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar MİT İHA SİHA Max Tegmark
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.