Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Hayatımın her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Amerikan donanmasına ait uçak gemisini ziyaret etmesini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bir davet üzerine Amerikan donanmasına ait uçak gemisini ziyaret etmesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım." dedi.

"TAKOZLARI SAYARSIN"

Selçuk Bayraktar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: 'Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA'yı, TCG-ANADOLU'ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz. Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA'lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın...'

 

Selçuk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Hayatımın her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.