Şehitlerimizi siyaset malzemesi yaptı... PKK ile mücadeleyi savaş olarak gören Özgür Demirtaş'a tepki yağıyor

Terör örgütü PKK ile mücadeleyi savaş olarak gören ve siyaset yapan ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'a tepki yağıyor.

Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı.

Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı.

Ekonomi profesörü Özgür Demirtaş böylesi acılı bir günde akılalmaz bir tweet attı. 

PKK İLE MÜCADELEYİ 'SAVAŞ' OLARAK NİTELENDİRDİ

Türkiye'nin acısını siyaset malzemesi yapan ve terör örgütü PKK ile mücadeleyi savaş olarak gören Demirtaş'a tepki yağıyor. 

Türkiye ile PKK'yı savaşan iki taraf olarak göstererek büyük bir ihanete imza atan Demirtaş o paylaşımında, "Dünyada siyasetçilerin çocuklarını cepheye gönderirseniz tüm savaşlar biter. Yalan mı?" ifadelerini kullandı.

Şehitlerimizi siyaset malzemesi yaptı... PKK ile mücadeleyi savaş olarak gören Özgür Demirtaş'a tepki yağıyor

TURGAY GÜLER: PKK NE SEVİNMİŞTİR!

Sosyal medyadan Demirtaş'ın bu sözlerine büyük tepki gelirken gazeteci Turgay Güler, madde madde Demirtaş'a açıklama yaptı: 

"1- Yaşadığımız bir savaş değil terör saldırısı. 'Savaş' söylemi PKK argümanı. Terör eylemlerini uluslararası camiaya 'savaş' diyerek pazarlıyor.

2- Saldırının faili PKK terör örgütü. Arkasında ABD var, Avrupa var, CİA var, MOSSAD var.

3- Faili 'siyasetçiler' üzerinden perdelemek neye hizmettir?

4- 'örtülü kastını' anlamak için zeki olmaya gerek yok.

5- Bu 'leş' söylem sadece ve sadece terör örgütünü ve arkasındakileri memnun eder.

Öyle ya! PKK ne sevinmiştir!Hem katledecek hem de suçlanmayacak. Dahası saldırı gerçekleştirdiği devlet, hükümet suçlanacak. Bravo DEMİRTAŞ!"

 

CENGİZ ER: İHANETTİR BU

SuperHaber'in kurucusu Cengiz Er de X hesabından Demirtaş'a tepki göstererek, "Yalan hocam. Türkiye Cumhuriyeti ile alçak bir terör örgütünü savaşan iki taraf olarak gösteremez ve bunun üzerinden de siyaset yapamazsınız. İhanettir bu." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

 

Şehitlerimizi siyaset malzemesi yaptı... PKK ile mücadeleyi savaş olarak gören Özgür Demirtaş'a tepki yağıyor ile ilgili etiketler Özgür Demirtaş PKK Şehit Turgay Güler Cengiz Er
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.