Şehit yakınına küfür ettiğini kabul eden İYİ Partili Türkkan özür diledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de esnafı ziyareti yaptığı sırada, şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan özür diledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl'de esnafı ziyareti yaptığı sırada, şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan geri adım attı.

Tepkilerin çığ gibi yağdığı Türkkan, Twitter hesabından bir video yayınlayarak, şehit yakınına küfür ettiğini kabul etti ve özür diledi. Türkkan daha önce küfür ettiğini inkar etmişti.

Lütfü Türkkan şunları söyledi:

"Yaşanan talihsiz hadiseyle ilgili bu videoyu çekmeye karar verdim. Bingöl'de daha önce Sayın Meral Akşener'e sosyal medya yoluyla hakaret ve küfür eden bir vatandaş karşımıza çıkarak, şimdi burada ifade etmek istemediğim bir takım lafları söylemeye devam etti. Ben de onu o kalabalıktan uzaklaştırmak isterken ciddi küfürlere de maruz kaldım. Onların bir kısmı o videoda yoktu. Hatta söyledim, küfür etme diye de birkaç defa ikaz ettim. Netice itibariyle gelinen o sinir gerginliği, o sıkıntılı durum sonucu hiç yapmamam gereken bir şey yapmışım. Hakaret etmişim. Kötü sözler söylemişim. Bunlar doğru olmayan ve bana da hiç yakışmayan ifadeler, bunun da farkındayım. Ben o yüzden, burada başta bütün milletimizden, bir kadın olması nedeniyle Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere bütün kadınlardan, partililerimizden, arkadaşlarımdan da özür diliyorum. Doğru bir iş değildi bu. Yanlış bir şeydi ama o sinir gerginliği, o atmosferin getirdiği fazla bir heyecan, doğru olmayan ve bana da hiç yakışmayan bir hata yapmaya sevk etti. Tekrar bütün milletimizden özür diliyorum ve bunun da kabulünü rica ediyorum. Teşekkür ediyorum."

 

 

 

 

Şehit yakınına küfür ettiğini kabul eden İYİ Partili Türkkan özür diledi ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan küfür özür diledi şehit ağabeyi Tahir Gümren

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.