Şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a kendi seçim bölgesinde protesto!

Şehit yakınına küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 1’inci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan, kendi seçim bölgesinde seçim çalışmaları sırasında protesto edildi.

Şehit ailesine küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 1’inci sıra milletvekili adayı Lütfü Türkkan kendi seçim bölgesinde vatandaşların sert tepkisi ile karşılaştı.

Türkkan ve beraberindeki İYİ Partililer, Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği’ne ziyarete giderken sokaktaki vatandaşların tepkisi karşısında ne yapacağını bilemedi.

"YANLIŞ YOLDASIN LÜTFÜ"

“Vatan haini Lütfü” seslerinin duyulduğu videoda, “Terbiyesiz Lütfü. Şehit ailelerine küfür eden Lütfü. Senin de hesabın sorulacak. Vatan haini Lütfü. Vatan hainleri. Yakışıyor mu bir delikanlıya küfür etmek. O şehit ailelerinin hesabı sorulacak Lütfü. Yanlış yoldasın Lütfü” ifadeleri kullanıldı.

 

Şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan'a kendi seçim bölgesinde protesto! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.