Şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun şehadeti sonrası ortaya çıkan son paylaşımı gözyaşlarına boğdu: “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın”

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı’nda teröristler ile çıkan çatışma sonucu 9 askerimizden acı haber geldi. 4 askerimiz de bu saldırıda yaralandı. Giresunlu şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun yaptığı son paylaşım ise yürekleri bir kez daha sızlattı.

Türkiye şehit haberleri ile sarsıldı. Pençe-Kilit Harekatı'nda 9 askerimizin şehadet haberi geldi. Tüm Türkiye'yi sarsan bu haber sonrasında şehadete yürüyen askerlerimizin yürek yakan paylaşımları ortaya çıktı.

Şehit olan askerlerimizden Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun sosyal medyadaki son paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımda “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” ifadeleri yürekleri sızlattı.

Giresun’un Görele ilçesinden olan Şerif Ali ve Fatma Köroğlu çiftinin tek erkek evlatları şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanırken, şehidin sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı.

Son görev yeri olan Kuzey Irak’ta çekildiği ileri sürülen videoda silah arkadaşları “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” diye mesaj verirken, "Bir mesajınız var mı?" sorusuna şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu ise, “Yok kardeşim, beş aydır buradayız" diye karşılık verdi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun şehadeti sonrası ortaya çıkan son paylaşımı gözyaşlarına boğdu: “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” ile ilgili etiketler Şehit Sosyal Medya Pençe Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.