Şehit Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş kimdir, nereli?

Bitlis’te yaşanan askeri helikopter kazasında şehit olanlardan biri de Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş’ti. 11 askerimizin şehit olduğu acı kazada taziye mesajları da peşin sıra geldi.

Türk halkı Bitlis’ten gelen acı haberle sarsıldı. Bingöl’den havalanan ve Tatvan’a giden Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi helikopter ile öğle saatlerinden sonra irtibat kesildi. Aralarında 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da bulunduğu 11 askerimizin şehit olduğu bilgisi geldi.

Şehit askerlerimizden biri de Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş’ti. Şehidin acı haberi Trabzon’un Of ilçesinde bulunan baba ocağına ateş düşürdü. Şehit Kureş'in annesinin ise Bafra'nın Bahçeler Mahallesi’nde olduğu öğrenildi.

36 yaşında olan Trabzon’un Of ilçesi nüfusuna kayıtlı Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş’in 6 yaşında bir çocuk babası olduğu ifade edildi.

 

Şehit Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş kimdir, nereli? ile ilgili etiketler Pilot helikopter kaza Şehit Bitlis Tayfun Kureş yüzbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.