Şehit Eren'in annesi: Kara lastiklerini ben giyiyorum, kimseye vermem

Trabzon’da PKK’lı teröristlerin şehit ettiği Eren Bülbül’ün lastik ayakkabıları Bolu’daki müzeye kondu. Acılı annesi Ayşe Bülbül, “Şehit olduğu gün giydiği kara lastikleri ben giyiyorum. Kimseye vermem” dedi

Trabzon'da PKK'lıların erzak çaldığı evi güvenlik güçlerine gösterirken çıkan çatışmada şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesinin paylaştığı "Eren'in kara lastikleri", sembol oldu. Şehidin kara lastikleri şimdi de müzeye kondu. Acılı anne Ayşe Bülbül "Oğlumun iki çift kara lastiği vardı. Gösterdiklerim, şehit olduğunda ayağında olan kara lastikler. Onları ben giyiyorum. Onları hiç kimseye vermem. Bir çift daha vardı, onları müzeye verdim" dedi. Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'ün acısı ise hiç dinmiyor. Sabah'a oğlunun şehit edilmesinden sonra duyduğu acıyı anlatan Ayşe Bülbül, ayağına giydiği kara lastikleri göstererek "Bak bunlar Eren'in kara lastikleri. Bunlar ayağındaydı şehit olduğu gün. Şimdi ben giyiyorum" demişti. Ve bu kara lastikler, Eren'le özdeşleşti.

"BU ACI BİTMİYOR"
Son olarak, Bolu'nun Gerede ilçesinde kurulan Yaşayan Ayakkabı Müzesi'nde sergilenmek için Eren'in annesi Ayşe Bülbül'den istendi. Ayşe Bülbül duygularını "Dayanamıyorum Eren'in yokluğuna. Sana gösterdiğim kara lastikler benim ayağımda, onları hiç kimseye vermem. Oğlum, o kara lastikler ayağındayken şehit oldu. Ama Eren'in bir çift daha kara lastiği vardı. O kara lastikleri, müzeye verdim" dedi. Oğlunun katillerinin bir an önce yakalanması isteğini belirten acılı anne "Eren evimizde şehit edildi ya hiç o eve gidesim yok. Yayladayım şimdi. Ama 5 yetimim daha var. Başka gidecek yerim de yok. Yine mecbur Eren'i şehit verdiğim yere geri döneceğim ama yüreğim nasıl dayanacak bilemiyorum. Bu acı hiç bitmiyor" diye konuştu.

Şehit Eren'in annesi: Kara lastiklerini ben giyiyorum, kimseye vermem ile ilgili etiketler eren bülbül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.