Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününde Galata Kulesi'nde duygusal anlar!

Galata Kulesi'ne yansıtılan "İyi ki Doğdun Eren", "İyi ki Varsın Eren" yazılı görsellerle şehit Eren Bülbül'ün doğum günü kutlandı. Bugün gösterime giren 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' isimli filmin tarihi kuleye yansıtılan fragmanı ise ilgiyle izlendi.

İstanbul'da bulunan Galata kulesinin etrafında duygusal anlar yaşandı.

HAİN PKK'LILAR YERLERİNİ ASKERLERE GÖSTEREN ÇOCUĞU VURMUŞLARDI

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de hain terör örgütü PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan, tüm Türkiye'de bir halk kahramanı olarak anılan Eren Bülbül'ün doğum günü Galata Kulesi'ne yansıtılan video ve fotoğraflarla kutlandı.

EREN'İN ANISINA, EREN'İN DOĞUMGÜNÜNDE VİZYONA GİRDİ

1 Ocak 2002 tarihinde dünyaya gelen Eren Bülbül'ün hayatını anlatan ve bugün vizyona giren TRT ortak yapımı "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin afiş ve fragmanı da Galata Kulesi'ne yansıtıldı. Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan filminin fragmanı ilgiyle izlendi.

Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününde Galata Kulesi'nde duygusal anlar! ile ilgili etiketler film PKK terör Şehit eren bülbül galata kulesi Kesişme doğumgünü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.