Sedef Kabaş Cumhurbaşkanı için ne dedi? Kabaş neden tutuklandı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen gazeteci Sedef Kabaş, savcılık tarafından "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklandı. Peki ama Sedef Kabaş Cumhurbaşkanı Erdoğan için neler söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a canlı yayın esnasında söylediği sözler nedeniyle gözaltına alınan Sedef Kabaş hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Başsavcılık, hakaret suçunun işlendiği televizyon kanalının Sarıyer’de olmasından dolayı dosyaya yetkisizlik kararı vererek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi. Soruşturma dahilinde polis ekipleri dün gece saat 02.00 sıralarında Kabaş’ın Sarıyer’deki evine giderek gözaltı işlemini gerçekleştirdi.

Sedef Kabaş İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Savcılıktaki işlemlerinin hemen ardından Kabaş "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Sedef Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı.

Sedef Kabaş Ne Dedi?

Kabaş, TELE1'de katıldığı programda "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" sözlerini sarfetmişti.

Sedef Kabaş Cumhurbaşkanı için ne dedi? Kabaş neden tutuklandı? ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Sedef Kabaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.