Sedanur'un katili Himmet Uç mu? Himmet Uç neden gözaltına alındı?

Sedanur'un cesedi kaybolduktan 7 gün sonra bulundu. Müge Anlı'nın ATV ekranında gerçekleştirdiği Müge Anlı ile Tatlısert programına katılan Himmet Uç gözaltına alındı. Sedanur'un katilinin kimm olduğu ise merak ediliyor. Peki Sedanur'un katili kim? Himmet Uç Sedanur'u öldürdü mü? Himmet Uç neden gözaltına alındı? Detaylar haberimizde...

Sedanur'un katili Himmet Uç mu? 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetinde Himmet Uç gözaltına alındı. Kars Kağızman'da 7 gün sonra cesedi cesedi bulunan Sedanur'un katilinin kim olduğu herkes tarafından merak ediliyor. Peki Sedanur'un katili Himmet Uç mu? Himmet Uç neden gözaltına alındı? Sedanur'un katili kim? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sedanur'un katili Himmet Uç mu? Himmet Uç neden gözaltına alındı?

Kars Kağızman'da kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in katilleri aranıyor. Ertan Bozkurt'tan sonra, Müge Anlı'nın programına çıkan Himmet Uç gözaltına alındı. Himmet Uç yaptığı açıklamalarda çelişkili ifadeler veriyordu.

MÜGE ANLI'YI BİLE KUŞKUYA DÜŞÜRDÜ

Sedanur'un bulunması için ATV'deki programa katılan Himmet Uç, Müge Anlı'yı bile kuşkuya düşürmüştü. Dünkü yayında da anlattığı bir çok şey yalan çıkınca Himmet Uç için İstanbul Emniyeti düğmeye bastı. Himmet Uç yayından sonra kaldığı otelde gözaltına alındı.

"BEN SUÇSUZUM"

Sorguya götürülen Himmet Uç, ''Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben'' açıklamasında bulundu.

ERTAN BOZKURT DA GÖZALTINA ALINMIŞ

Olayla ilgili olarak Ertan Bozkurt tutuklanmıştı. Ertan Bozkurt da Müge Anlı'nın programına çıkmış ve çelişkili ifadeleri ile kuşku yaratmıştı. Araştırmalar sonunda Ertan Bozkurt'un sahte kimlikle gezdiği ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cezaevinde tutuklu olan Ertan Bozkurt bir itirafta bulunmazken cep telefonundan porno videoları, Facebook hesabından da sapkın eğilimli cinsel paylaşımlar çıkmıştı.

Sedanur'un katili Himmet Uç mu? Himmet Uç neden gözaltına alındı? - Resim : 2

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan ve Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur, 16 Eyül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. En son evlerinin önünde görülen Sedanur'dan haber alamayan aile, köylülerle birlikte kızlarını aradı, ancak sonuç alınamadı. Bunun üzerine aile, jandarmaya haber verildi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel'in bulunması için güvenlik güçleri seferber oldu.Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler arama çalışması başlattı. Aramalarda Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ait kadavra arama köpeği 'Obert' ve iz takip köpeği 'Calisto da kullanıldı. Zehirli yılanların bulunduğu sazlık alanlarda da arama yapan ekipler, tüm çalışmalara rağmen Sedanur'a ulaşamadı.

Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, dün sabah saatlerinde köye 1 kilometre uzaklıkta, kayalık ve çalılık alanda, minik Sedanur'un cansız bedenini üzeri taşlarla örtülü bir halde buldu.

Öldürüldükten sonra üzeri taşlarla kapatılan Sedanur Güzel'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

BAŞSAVCI: PATOLOJİK İNCELEME SONUCU BELLİ OLACAK

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, yaptığı açıklamada, ''Sedanur Güzel'in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır'' dedi.

VALİ DOĞAN'DAN YALANLAMA

Kars Valisi Rahmi Doğan konuyla ilgili, ''Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir." dedi.

Sedanur'un katili Himmet Uç mu? Himmet Uç neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler sedanur katili kim himmet uç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.