Seda Demir Survivor 2017 kadrosunda Peki Seda Demir kimdir?

Survivor 2017 kadrosuna 3 isim daha katıldı. Acun Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şakşuka Tarık olarak bilinen sevilen şarkıcı Tarık Mengüç, Yaprak Dökümü dizisi oyuncularından Seda Demir... ve Ünlü DJ Berna Öztürk de Survivor 2017 kadrosunda. Kendilerine başarılar dileriz" dedi. Peki Survivor 2017'ye katılacak olan Seda Demir kimdir?

Survivor 2017'de yarışacak isimler yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı bugün üç isim birden açıklayayarak adeta şov yaptı. Şarkıcı Tarık Mengüç, oyuncu Seda Demir ve DJ Berna Öztürk 2017 Survivor kadrosunda olacak. Peki Seda Demir kimdir? Seda Demir ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde.

301220161507471510052_3.jpg

SEDA DEMİR KİMDİR?

8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 24 yaşında adıma atan Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başlamıştır. Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edilmiştir. Bu davet güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Survivor 2017 yarışmacıları kimler? İşte Survivor 2017 kadrosu

Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren güzel oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atılmıştır. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etmiştir. Ekranlara iki yıl kadar ara veren Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara dönmüştür. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat vermiş ve Sinema alanına geçiş yapmıştır.

Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara gelmiştir.

301220161508281513834_3.jpg

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

17 Ocak 1969 doğumlu olan Tarık Mengüç 2004 yılında çıkardığı Şakşuka adlı parçası ve klibiyle günlerce müzik listelerinde üst sıralarda kalmayı başarmıştı. Klipte sergiledikleri dans performansının ardından fenomen hale gelen Roman şarkıcı 2005 yılında Kral TV müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülüne aday olmuştu.

3 yıllık aranın ardından Lakerda isimli parçasıyla yeniden müzik dünyasının içine giren Mengüç son olarak 2014 yılında Sakız isimli bir albümü piyasaya çıkarmıştı.

SEDA SAYAN VE DAVUT GÜLOĞLU İLE ÇALIŞTI

Ege Ordu Komutanlığı ve Denizli Ordu Evi’nde askerlik görevini tamamlayan başarılı şarkıcı müzik kariyerinden önce mobilya tasarımcılığı, cilacılık ve seramikçilik gibi meslekler yapmıştı.

2000’li yılların başında Seda Sayan’ın seslendirdiği “Ben sana demedim mi?” adlı parçanın da sahibi olan Tarık Mengüç, Davut Güloğlu’nun “Katula Katula” adlı şarkısının sözlerini yazmıştı.

SURVİVOR 2017’NİN ÜNLÜLERİNDEN MENGÜÇ TALİHSİZ BİR OLAY YAŞADI

Yaklaşık 1 ay önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kızı için dua isteyen Tarık Mengüç, gözyaşlarına engel olamamıştı. Evlerinde bulunan iki koltuğun arasında zıpladığı anda dengesini kaybederek düşen kızının dişlerinin damağının içerisine girdiğini ifade eden Roman şarkıcı sevenlerinden dua istemişti.

Doktorların şimdilik bekleme sürecine aldıklarını dile getiren Mengüç kızıyla ilgili dayak iddialarının sorulmasının ardından “İnsan evladına böyle bir şeyi nasıl yapar?” diye cevap vermişti.

2017 SURVİVOR'A KATILACAK DİĞER ÜNLÜLER

Acun Ilıcalı, Son olarak Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın Survivor 2017 kadrosuna katıldığını açıklamıştı.

Seda Demir Survivor 2017 kadrosunda Peki Seda Demir kimdir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı seda demir Survivor 2017 kadrosu seda demir kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.