Seçmene küfürler savuran İYİ Partili Ahmet Erhan Göçmez yakalandı!

Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile AK Parti'yi destekleyen vatandaşlara ağza alınmayacak küfürler eden ve hakkında yakalama kararı çıkartılan İYİ Parti Kocaeli ili Dilovası İlçesi Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, yakalanarak gözaltına alındı.

İYİ Parti Kocaeli ili Dilovası İlçesi Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından yapmış olduğu videolu paylaşım ile AK Partiyi destekleyenlere ağza alınmayacak küfürler savurdu.

HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

Gelen tepkiler ve yapılan şikâyetler üzerine, küfürbaz başkan Göçmen hakkında önceki gün yakalama kararı çıkartıldı. Adreslerinde bulunamayan göçmez, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından öğle saatlerinde Dilovası İlçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Kocaeli Dilovası İlçesi Demirciler Mahallesinde oturan ve İYİ Parti Mahalle Başkanı olan Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu videolu paylaşımda, AK Partili seçmene ettiği küfürler ile herkesi şoke etti. Çektiği videoda, bir akaryakıt istasyonundan sigara aldığını ifade eden Göçmez, Sigara zammından dolayı kendi akrabaları ve yakınları dâhil, bütün AK Partililere ana avrat küfretti.

 

 

Seçmene küfürler savuran İYİ Partili Ahmet Erhan Göçmez yakalandı! ile ilgili etiketler İYİ Parti küfür Kocaeli Dilovası Ahmet Erhan Göçmez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.