Seçkin Tetikçiler filminin konusu nedir? Seçkin Tetikçiler oyuncuları kimlerdir?

5 Ocak Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Seçkin Tetikçiler filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Seçkin Tetikçiler hangi kanalda, Seçkin Tetikçiler oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

5 Ocak Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Seçkin Tetikçiler adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Seçkin Tetikçiler 2011 yılında vizyona girmiştir. Seçkin Tetikçiler adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Seçkin Tetikçiler filminin konusu nedir? Seçkin Tetikçiler oyuncuları kimlerdir?

Seçkin Tetikçiler Filminin Konusu Nedir?

İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir diğer ajan bulunmaktadır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Seçkin Tetikçiler filminin konusu nedir? Seçkin Tetikçiler oyuncuları kimlerdir?

Aksiyon filmlerinin karizmatik oyuncusu Jason Statham ve yılların eskitemediği oyuncu Robert De Niro, The Killer Elite filminde biraraya geliyorlar.

Seçkin Tetikçiler Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Gary McKendry

Oyuncular: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yapım Yılı: 23 Eylül 2011 / 1s 57dk

Seçkin Tetikçiler filminin konusu nedir? Seçkin Tetikçiler oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler seçkin tetikçiler filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.