Seçim öncesi 3. ittifak mı geliyor? "Önümüzdeki günlerde sürpriz ortaya çıkacak" açıklaması geldi

2023 seçimleri öncesinde 3. ittifak kurulacağı söylentileri kulislerde konuşulmaya devam ederken dikkat çeken bir açıklama geldi. Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, merkez sağda yeni bir ittifak için çalışma yaptıklarını belirterek, "3. ittifakla ilgili çalışmalar başladı, önümüzdeki günlerde bu sürpriz ortaya çıkacak. Sıkı dursunlar" dedi.

2023 seçimleri için geri sayım sürerken yeni ittifak iddiaları peş peşe geliyor. Son olarak Ümit Özdağ'ın liderliğindeki Zafer Partisi'yle Adalet Partisi'nin ittifak için temaslarda bulunduğu kulislere yansımıştı. Söz konusu ittifak iddialarıyla ilgili Adalet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz'den flaş bir açıklama geldi.

Cumhuriyet TV'ye konuşan Adalet Partisi Başkanı Vecdet Öz, merkez sağda bir ittifakın içine girdiklerini belirtti. "3. ittifak kurulacak. Sıkı dursunlar" diye konuşan Adalet Partisi lideri Öz, önümüzdeki günlerde bir sürprizin de olacağını açıkladı.

Seçim öncesi 3. ittifak mı geliyor? "Önümüzdeki günlerde sürpriz ortaya çıkacak" açıklaması geldi

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SÜRPRİZ ORTAYA ÇIKACAK, SIKI DURSUNLAR"

Öz, yaptığı açıklamada "3. ittifak kurulacak. Çalınan iktidarımızı geri almaya geliyoruz. Söke söke alacağız. 3. ittifakla ilgili çalışmalar başladı, önümüzdeki günlerde bu sürpriz ortaya çıkacak. Sıkı dursunlar" ifadelerini kullandı.

Kendisine tehditlerin genellikle sosyal medyadan geldiğini anlatan Öz, ağır ithamların ve sinkaflı cümlelerin kendisine yöneltildiğini anlattı. AK Parti'nin merkez sağda başka bir siyasi oluşum olmasından endişelendiğini iddia eden Öz, "Biz meydana çıkarsak bunların söyleyeceği söz kalmaz. Biz merkez sağ gelenekten geliyoruz. Bizleri sindiremediler. Merkez sağın Atatürkçü partisiyiz. Korkulu rüyaları biziz. İstedikleri kadar kavga etsinler" dedi.

Seçim öncesi 3. ittifak mı geliyor? "Önümüzdeki günlerde sürpriz ortaya çıkacak" açıklaması geldi ile ilgili etiketler adalet partisi ittifak merkez sağ 3. ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.