Seçil Erzan kimdir? Denizbank Seçil Erzan kim? Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi, ne mezunu?

Bankacı olarak tanınan Erzan, Arda Turan gibi birçok ünlü ismi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanarak gündeme geldi. Seçil Erzan, sosyal medya kullanıcılarının ve vatandaşların merakla takip ettiği ve araştırdığı bir konu başlığı olarak öne çıkıyor. Peki, Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, ne mezunu? İşte Seçil Erzan'ın kimliği ve yaşamıyla ilgili detaylar:

Türkiye'nin finans dünyasında adından sıkça söz ettiren bankacı Seçil Erzan, son günlerde dolandırıcılık iddialarıyla gündeme geldi. 'Fatih Terim fonu' altında başlayan yatırımlar dolandırıcılıkla sonlandı. Bu bağlamda Seçil Erzan'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Seçil Erzan kimdir? Denizbank Seçil Erzan kim? Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi, ne mezunu? İşte detaylar...

Seçil Erzan kimdir? Denizbank Seçil Erzan kim? Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi, ne mezunu?

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Çorlu Lisesi'nde başlayan Erzan, üniversite eğitimini Kocaeli'de tamamladı.

SEÇİL ERZAN'IN KARİYER HAYATI!

Çorlu'da bir bankada 10 yıl boyunca şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra, İstanbul'da bir şube müdürlüğüne atanmıştır. 2013 yılında çalıştığı banka ile Galatasaray arasında yapılan sponsorluk anlaşması sırasında, dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını üstlendiği belirlenmiştir.

SEÇİL ERZAN NE YAPTI?

Erzan'ın şube müdürü olarak görev yaptığı süreçte, yaklaşık 11 yıl içerisinde birçok futbolcu, iş insanı ve ailelerine yüksek getirili bir 'fon' vaadiyle para yatırmalarını önerdiği ortaya çıktı. Dolandırıcılık iddiaları nedeniyle tutuklanan Seçil Erzan, şu anda soruşturma sürecinde bulunmaktadır.

SEÇİL ERZAN NERELİ?

Kendisi Tekirdağlıdır ve Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir.

Seçil Erzan kimdir? Denizbank Seçil Erzan kim? Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi, ne mezunu? ile ilgili etiketler Fatih Terim Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.