SEÇİL ERZAN FON VURGUNUNDA KİMİ GİZLİYOR? GÖZLER İKİ KİŞİDE!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Özgür Özel ile Meral Akşener'in ittifak görüşmesini, futboldaki fon vurgunundaki büyük sırra ilişkin bankacı Seçil Erzan'ın ismini vermediği gizemli kişiyi, Fatih Terim'in yardımcısıyla ilgili çarpıcı iddia çerçevesinde para trafiğinde ortaya çıkan Erkasap bağlantısını, Cihat Yaycının dikkat çeken Türkiye uyarısını masaya yatırdı.

''CHP İLE İYİ PARTİ BİRKAÇ YERDE SEÇİME BERABER GİRECEKLER''

Bozkurt, ''CHP ile İYİ Parti birkaç yerde seçime beraber girecekler. İYİ Parti birkaç yerdeki pazarlık gücünü artırmaya çalışıyor. Akşener projeye göre hareket edecek.

''İSRAİL SALDIRI HAZIRLIĞINI YETİŞTİREMEMİŞ OLABİLİR''

İsrail hiçbir taahhüte bağlı kalmaz. Hazır olsaydı, açık yakalasalardı mutlaka saldırılardı. İsrail saldırı hazırlığını yetiştirememiş olabilir. Sivillerde sıkıntı yok ama askerlerin serbest bırakılmasında sorun yaşanabilir. Hamas'ın B ve C planı mutlaka vardır. Bu süreç çatışma ve ara verme şeklinde ilerleyebilir.

''İSRAİL TARIM, ÇİFTLİK ADI ALTINDA TOPRAK ALMAYA ÇALIŞARAK ŞANLIURFA'YA YERLEŞMEYE ÇALIŞYIOR''

Fırat-Dicle havzasında 22 ilimiz tehlikede. Şanlıurfa İsrail'in bir numaralı hedefidir. İsrail 30 yıldır Şanlıurfa'da yatırım yapmaya çalışıyor. İsrail'in Şanlıurfa'daki hareketliliği GAP projesinden başlıyor. İsrail tarım, çiftlik adı altında toprak almaya çalışarak Şanlıurfa'ya yerleşmeye çalışıyor. İsrail Şanlıurfa'ya gözünü dikmiş durumda. Şanlıurfa İsrail'in tehdidi altındadır. İsrailliler Şanlıurfa'ya yerleştirmeye çalışıyor. Paravan isimler üzerinden oluşturuyorlar.

''İŞİN ŞİFRESİ BURADA. YATIRIMCISI GİZLİ OLAN FONA YATIRDIĞIN PARA DA GİZLİ''

Banka müdürünün tefeciyle, karanlık isimlerle ne işi var? Bankacı Seçil Erzan bu işlere girince mevzu tefecilere kadar uzadı. Bir mağdur da Erzan. 'Biraz para kazanayım' derken eline ayağına bulaştırdı. Bankaya girdiğinde işlemlerden dekont alırsın. Olayın şifresi burada. Yatırımcısı gizli olan fona yatırdığın para da gizli. Başka işlerden dekontsuz, kayıtsız paralar kazanılmış ki dekont verilmemesine şaşırmıyorlar. Bu işlerin meşru olmadığı farkında.'değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

SEÇİL ERZAN FON VURGUNUNDA KİMİ GİZLİYOR? GÖZLER İKİ KİŞİDE! ile ilgili etiketler Fatih Terim futbol Seçil Erzan Cihat Yaycı Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.