Schalke 04'den GAZPROM resti! Alman kulübü Ukrayna'ya özgürlük istedi!

Rusya tarafından Ukrayna’ya gerçekleştirilen müdahale sonrasında Almanya’nın köklü futbol kulüplerinden Schalke 04 bir son dakika kararı aldı. Sponsoru olan Rus enerji şirketi GAZPROM'un ismini reklamlarından kaldırma kararı aldı.

Almanya’da köklü bir tarihe sahip olan Schalke 04 futbol takımı Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşa sessiz kalmadı. Schalke 04, sponsoru Rus enerji devi Gazprom'un ismini reklamlarda kullanmama kararı aldığını açıkladı.

Schalke 04 sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Rus enerji şirketi GAZPROM'un reklamlarının kullanılmayacağını ve ayrıca da ilerleyen süreçte gerekli görüldüğü takdirde de Schalke 04'ün göğüs reklamı bölümünde takımın isminin yazmasının planlandığı kaydedildi.

Schalke 04'den GAZPROM resti! Alman kulübü Ukrayna'ya özgürlük istedi!

Takımın son maçına ilişkin düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Dimitrios Grammozis'in üstündeki kulüp ceketinde Gazprom markası yerine "Ukrayna'ya özgürlük" ifadeleri de yer almaktaydı.

 

Schalke 04'den GAZPROM resti! Alman kulübü Ukrayna'ya özgürlük istedi! ile ilgili etiketler Schalke 04 Ukrayna Rusya gazprom
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.