Sayısal Loto sonuçları! 23 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı mı?

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Bu akşam çekilişi yapılan ve kazanan talihlilerine büyük ikramiyler veren Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı devam ediyor. İşte, 23 Aralık Sayısal Loto sonuçları...

Sayısal Loto çekiliş sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam çekilişi yapılan Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 23 ARALIK

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'dan itibaren Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Çekilişin ardından bilet sorgulama ve çekilişe ilişkin detayları Milli Piyango Online üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları! 23 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı mı?

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sayısal Loto sonuçları! 23 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı mı? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sayısal loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.