Savaşçı dizisinin 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Savaşçı dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde yaşananlar seyircileri ekranlara kilitledi. Savaşçı'da olaylar hız kesmiyor! Sınır ötesinde Doktor'u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. İzleyemeyenler için 21. son bölüm özetinin haberimizde bulabilirsiniz. Savaşçı'nın son bölümünü izlemek isteyenler sitemizde bulunan linke tıklayıp izleyebilirler. Dizinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Nefesleri kesen son bölümün ardından dizinin takipçileri Savaşçı 22. bölüm fragmanını araştırıyor. Her pazar saat 20:00'de yayınlanan dizide gelecek bölümün ipuçları vatand0aşlar tarafından merak ediliyor. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat’tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt'u görevlendirir. Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi'ni ve Albay Kopuz'u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Fox TVnin sevilen dizisinin her yeni bölümü aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çekiyor. İzleyemeyenler için 21. son bölüm özetinin haberimizde bulabilirsiniz. Savaşçı'nın son bölümünü izlemek isteyenler sitemizde bulunan linke tıklayıp izleyebilirler. Dizinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

cropped_content_savasi-dizisinin-17-bolum-fragmani-yayinlandi-mi_vD1m39n6P51uays

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir.

Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.

SAVAŞÇI 21. BÖLÜM İZLE

SAVAŞÇI 22.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI'DA SARP LEVENDOĞLU SÜRPRİZİ

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar'ın paylaştığı, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği ''Savaşçı'' dizisine yeni bir isim katıldı.

Ünlü oyuncu Sarp Levendoğlu bundan böyle Savaşçı'da ''Haydar Bozkurt'' rolüne hayat verecek. FOX'un Limon Film imzalı iddialı dizisi Savaşçı, yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam edecek.

cropped_content_savasci-20-bolum-fragmani-yayinlandi-mi_5p54n11VenYM7iN

19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüzbaşı Kağan, Doktor’un barajı bombalamasına izin vermez ama yaptığı hamle onu ölümle burun buruna getirir. Kılıç Timi, Kağan’ı kurtarmak için harekete geçerken, Doktor kıyıya çıkmayı başarır ve kaçmaya çalışır. Ama Kılıç Timi’nin elinden kurtulmak sandığı kadar kolay olmaz.

Temo ise okul servisinden Eren’i kaçırmıştır. Oğlunun hayatından endişelenen Hatice fenalaşıp hastaneye kaldırılırken, operasyondan dönen Bayram’a bu haberi vermek herkes için çok zordur.

Alınan istihbaratla Kılıç Timi, Eren’i kurtarmak için operasyona çıkar. Fakat olayların seyri Temo’nun bile tahmin edemeyeceği kadar farklı gelişir. Her şeyi göze alan Albay Kopuz, Eren için elindeki son kozu kullanır.

Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalışır ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyadır. Bir şekilde Rojda’yı etkisiz hale getirmeye çalışan Kağan, Turan’ın intikamını almaya kararlıdır.

Diğer taraftan Kılıç Timi’ni kendine hedef seçen Temo, şehirdeki eylemlerinin şidddetini arttırırken, Doktor'da kırsalda yapacağı kanlı eylemin hazırlıklarını sürdürür...

Olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay, operasyon için düğmeye basar. Artık Kılıç Timi için hesabı kapatma vakti gelmiştir.
Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır. Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.

Temo ise, Kopuz Albay ve Pia’nın karşısına çıkarak gerilimin tırmanmasına sebep olur. En az babası kadar acımasız ve tehlikeli bir terörist olan Temo, hedefindeki Albay Kopuz ve Kılıç Timi için kalleşçe planlarını devreye sokar. Diğer taraftan Doktor ve Rojda cephesindeki beklenmedik gelişmeler, olayların seyrini sürpriz bir şekilde değiştirir.

savaAAA2

SAVAŞÇI KONUSU NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi..

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok! Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok!
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer yer alıyor.

"Savaşçı" dizisi 2200 yıllık bir destanı anlatacak!

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olacak. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar.

Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit.

Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.

Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

BABA_OLACAAINI_AARENDA

SETTE BABA OLACAĞINI ÖĞRENDİ

Yapımcılığını Limon Film, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği “Savaşçı” dizisi, Bordo Bereliler'e mensup bir timin destansı hikayesini anlatıyor. Dizide Astsubay Üstçavuş Galip Aygün rolüyle ekranlarda yer alan ve 11 Eylül 2016 tarihinde Gizem Vatanoğlu ile evlenen başarılı oyuncu, baba olacağı haberini çekimler sırasında aldı. Eskişehir'in farklı bölgelerinde devam eden çekimler sırasında eşinin hamile olduğunu öğrenen Vatanoğlu, artık her şeyin daha güzel olacağını dile getirdi.

"Böyle bir işte oynamak her erkeğin hayalidir"

Bahadır Vatanoğlu, Eskişehir'i çok beğendiğini ve yaptıkları işi sevdiklerini belirtti. Soğuğa alışmakta zorlandıklarını aktaran Vatanoğlu, "Zor bir iş çekiyoruz, yoğun yorucu bir iş çekiyoruz. Sürekli de kırsalda, çatışmada, dağlardayız. O yüzden bir yandan çok keyifli, çok isteyerek geldik. Çünkü her erkeğin hayalidir herhalde böyle bir işte oynamak. İşte helikoptere bineceğim, çatışmaya gireceğim filan. O yüzden çok isteyerek geldik, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Biz de heyecanla kışı bekliyoruz. Ben şaşırdım ilk başta dizinin Eskişehir’de olacağını duyduğumda. Hiç beklemiyorsun çünkü Eskişehir, hani asker işi ve Eskişehir ne alaka gibi bir şeyi vardı. Ama inanın geldikten sonra çok yakın köyleri var, çok yakın kırsalları var. Eskişehir’in dağlık alanı gördükten sonra çok şaşırdık. Yani hemen hemen birçok Eskişehirli'nin görmediği yerleri gördük ve gittik. Bence büyük bir avantaj, çünkü hem merkeze yakın yarım saat, 45 dakikada en fazla gidiyoruz çekim yapacağımız yerlere. O anlamda çok iyi yani yakınlık olması. Set bitince hemen otelimize gidiyoruz. Kırsal alanların merkeze yakın olması bizim için iyi oldu açıkçası" ifadelerini kullandı.

Savaşçı dizisinin 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Savaşçı 22 bölüm fragmanı son bölüm özeti fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.