Savaşçı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO

Savaşçı dizisi son bölümü izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Savaşçı dizisi herzamanki gibi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Savaşçı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalıştı ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçti. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Savaşçı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18. bölümde neler yaşandı? İşte Şavaşçı dizisine dair merak edilen her şey...

Savaşçı son bölüm yine nefesleri kesti. Her bölümü ile izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşatan Savaşçı dizisi yeni bölümü ile de aynı etkiyi yarattı. Savaşçı 18. bölümde gerilim tırmandı. Fox Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen aksiyon dizisi Savaşçı Pazar 20:00'de ekranlara geliyor. Kılıç Timi'ni kendine hedef seçen Temo, şehirdeki eylemlerinin şidddetini arttırırken, Doktor’da kırsalda yapacağı kanlı eylemin hazırlıklarını sürdürdü. Savaşçı dizisi 18. son bölümün ardından dizini takipçileri yeni bölüm fragmanını bekliyorlar. Peki Savaşçı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı. İzleyemeyenler için Savaşçı son bölüm özeti haberimizde. İşte tüm merak edilenler…

savaAAA

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalışır ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyadır. Bir şekilde Rojda’yı etkisiz hale getirmeye çalışan Kağan, Turan’ın intikamını almaya kararlıdır.

Diğer taraftan Kılıç Timi’ni kendine hedef seçen Temo, şehirdeki eylemlerinin şidddetini arttırırken, Doktor'da kırsalda yapacağı kanlı eylemin hazırlıklarını sürdürür...

Olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay, operasyon için düğmeye basar. Artık Kılıç Timi için hesabı kapatma vakti gelmiştir.

Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır. Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.

Temo ise, Kopuz Albay ve Pia’nın karşısına çıkarak gerilimin tırmanmasına sebep olur. En az babası kadar acımasız ve tehlikeli bir terörist olan Temo, hedefindeki Albay Kopuz ve Kılıç Timi için kalleşçe planlarını devreye sokar. Diğer taraftan Doktor ve Rojda cephesindeki beklenmedik gelişmeler, olayların seyrini sürpriz bir şekilde değiştirir.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Albay Kopuz, Pia’nın evine açılan ateşten Pia’yı korumaya çalışır ve ilk fırsatta saldırganı yakalamak için harekete geçer. Yüzbaşı Kağan ise aynı dakikalarda Rojda’nın tehdidiyle karşı karşıyadır. Bir şekilde Rojda’yı etkisiz hale getirmeye çalışan Kağan, Turan’ın intikamını almaya kararlıdır.

Diğer taraftan Kılıç Timi’ni kendine hedef seçen Temo, şehirdeki eylemlerinin şidddetini arttırırken, Doktor'da kırsalda yapacağı kanlı eylemin hazırlıklarını sürdürür...
Olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay, operasyon için düğmeye basar. Artık Kılıç Timi için hesabı kapatma vakti gelmiştir.

SAVAŞÇI 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

SAVAŞÇI KONUSU NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi..

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok! Set ekibine küfürler yağdırdı... Artık dizide yok!
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer yer alıyor.

"Savaşçı" dizisi 2200 yıllık bir destanı anlatacak!

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olacak. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar.

Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit.

Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.

Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

Savaşçı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? / VİDEO ile ilgili etiketler Savaşçı Fox TV son bölüm 18. bölüm kılıç timi 19. bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.