Savaşçı dizisi bitti mi? Neden yok?

Savaşçı dizisi bitti mi? FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Savaşçı’nın final yaptığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 11 Ekim Pazar akşamında 100. bölümü yayınlanması beklenen Savaşçı dizisi izleyenler de büyük bir merak uyandırdı. Peki, Savaşçı dizisi neden yok? İşte detaylar...

FOX TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan Savaşçı dizisinin 100. bölümünden şok eden bir haber geldi. Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman, Yeliz Akkaya ve Nazan Diper'in oyandığı Savaşçı dizisi 100. bölümü ile izleyenlerini hüsrana uğrattı.

Dizinin yeni bölümünün FOX TV ekranlarında yayınlanmaması sonrasında Limon Yapım’a sosyal medyadan büyük tepkiler geldi. Peki, Savaşçı final mi oldu?

SAVAŞÇI BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

FOX TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Savaşçı dizisinin artık final yaptığı ve yerine aynı saatte Öğretmen adlı dizinin yeni sezonunun başlayacağı belirtildi.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kopuz Albay’ı korumak için kurşunların önüne atlayan Yüzbaşı Kağan, Merlin’in adamları tarafından vurulur. Büyük şok yaşayan Kopuz Albay bir yandan çatışırken, bir yandan da ağır yaralı olan Kağan’ı ateş çemberinden çıkarmak için çareler düşünür. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Merlin ikinci planını çoktan devreye sokmuştur.

Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri ise Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler. Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır.

Savaşçı dizisi bitti mi? Neden yok? ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı final
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.