Savaş gemileri hız sınırını aştı, Boğazda tsunami oluştu! Çınaraltı dalgalar altında kaldı

İstanbul Boğazı'ndan bugün öğleden sonra geçiş yapan savaş gemilerinin hız sınırı üzerine çıkması tsunamiye neden oldu. Tsunami dalgaları tarihi Çınaraltı çay bahçesindekilere korku dolu anlar yaşattı. Boğazda ilk kez yaşanan o anlar görüntülendi.

İstanbul Boğazı'ndan öğleden sonra geçiş yapan savaş gemileri hız sınırı olan 30 milin üzerine çıkınca tsunamiye neden oldu.

Tsunami dalgaları tarihi Çınaraltı çay bahçesindekilere korku dolu anlar yaşattı. Savaş gemilerinin yarattığı dalgalar sebebiyle Çınaraltı çay bahçesi deniz sularının altında kaldı.

Tıklım tıklım çay bahçesinde oturan vatandaşlar büyük korku ve panikle dalgalardan kaçmaya çalıştı. Boğaz rüzgarını kesen camlar kırıldı. Dehşet anları o sırada çay bahçesinde oturan bir youtuberın kamerasına yansıdı.

Savaş gemileri hız sınırını aştı, Boğazda tsunami oluştu! Çınaraltı dalgalar altında kaldı ile ilgili etiketler İstanbul Boğazı Tsunami savaş gemileri çınaraltı çay bahçesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.