Savaş başlıyor!

Çukur 78. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen 77. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yamaç uyku sorununu çözmek için Efsun'dan yardım istiyor. Azer ile Yamaç arasında yaşanan kavgaya son veren Efsun, Yücel'in ayağa kalkmasının ardından karşı safa geçiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 78. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 78. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yamaç uyku sorununu çözmek için Efsun'dan yardım istiyor. Azer ile Yamaç arasında yaşanan kavgaya son veren Efsun, Yücel'in ayağa kalkmasının ardından karşı safa geçiyor. Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen 77. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 78. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 77. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun’un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yolunu arayacak.

Kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç’ın kafası Nehir’in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karışacak. Aliço kendine gelip İdris’i sorunca bütün aile bir kez daha İdris’in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalacak. Ziya’dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu’nun, babasının katiline bir adım daha yaklaşmak için neler yapacağı merakla beklenecek.
Çukurlular mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçecek ve karşılarında sürpriz bir isim bulacaklar.

ÇUKUR 78. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Savaş başlıyor! ile ilgili etiketler Çukur Show TV fragman yeni bolüm tanıtım