Savaş, Asya piyasaları öncesinde gram altını vurdu! İşte Kapalıçarşı'da 26 Şubat çeyrek altın fiyatı!

Hafta sonunda serbest piyasanın kapanması ile birlikte altın fiyatlarında düşüş gözlerden kaçmadı. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaştan etkilenen gram altın Asya piyasalarının açılması öncesinde 838 TL, çeyrek altın ise 1348 TL’den işlem gördü. İşte Kapalıçarşı’da 26 Şubat güncel altın fiyatları…

Bu hafta başından bu yana Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kriz savaşın kapılarını araladı. Altın fiyatları tarihi zirveye doğru ilerlerken Cuma günü akşam saatlerinde bir düşme gözlemlendi. Rusya tarafından Ukrayna’ya karşı başlatılan askeri operasyonun hemen akabinde küresel piyasalar riskten kaçış moduna doğru ilerledi.

Serbest piyasada gram altın 838 TL, çeyrek altın 1348 TL, yarım altın 2697 TL, tam altın 5394 TL ve Cumhuriyet altını da 5546 TL’den işlem gördü.

Savaş, Asya piyasaları öncesinde gram altını vurdu! İşte Kapalıçarşı'da 26 Şubat çeyrek altın fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 26 Şubat güncel altın fiyatları

Gram altın: 838 TL
Çeyrek altın: 1348 TL
Yarım altın: 2697 TL
Tam altın: 5394 TL
Cumhuriyet altını: 5546 TL

Savaş, Asya piyasaları öncesinde gram altını vurdu! İşte Kapalıçarşı'da 26 Şubat çeyrek altın fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.