Şaşırtmadı: TSK'ya skandal iftiralarda bulunan CHP’li Sezgin Tanrıkulu bu kez müzik ile ezanı birbirine karıştırdı

TSK'ya iftira atan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, katıldığı bir ödül töreninde ezan okunmamasına rağmen, müziği ezan sanarak konuşmasını durdurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, geçtiğimiz günlerde TSK'ya attığı iftiralar sonrasında Adalet Bakanlığı tarafından Tanrıkulu için soruşturma izni çıkmıştı.

Son olarak ise Tanrıkulu, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin 37.'sini düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri” yarışmasının ödül töreninde yine skandal bir harekete imza attı.

MÜZİK SESİNİ EZAN SANDI

Törende sahneye çıkıp konuşma yapan Tanrıkulu, yakındaki bir düğün salonundan gelen müzik sesini ezan sesi ile karıştırdı ve şunları söyledi:

Ezan okunuyor değerli dostlarım. O yüzden konuşmam için ezanın bitmesini bekleyeceğim. Eğer beklemesem haber konusu olacağım. Bu konuşmayla savcılara yeni bir malzeme vermeyeceğim. Onu da söyleyeyim.

Daha sonra gerçekten ezanın okunmasıyla Tanrıkulu, yaptığı hatanın farkına vardı.

Şaşırtmadı: TSK'ya skandal iftiralarda bulunan CHP’li Sezgin Tanrıkulu bu kez müzik ile ezanı birbirine karıştırdı ile ilgili etiketler Sezgin Tanrıkulu CHP Diyarbakır ezan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.