Sarp Apak Kaderimin Oyunu Mahir oldu! Peki Kaderimin Oyunu Mahir kimdir?

STAR TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu oyuncuları arasında yer alan Sarp Apak araştırılıyor. Daha önce birçok yapımda rol alan oyuncu bu kez Kaderimin Oyunu Mahir karakteri ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki Sarp Apak kimdir, kaç yaşında? Sarp Apak hangi dizilerde rol aldı?

Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Sarp Apak ise dizinin başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Kaderimin Oyunu Mahir ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Sarp Apak daha önce birçok yapımda kendini göstermiş hatta Rock müzik listelerinde "Aşkınla Yandım" şarkısıyla çok konuşuldu.

KADERİMİN OYUNU MAHİR KİMDİR?

Star TV'de ilk bölümü 3 Aralık Cuma akşamı yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel, Meriç Aral gibi isimlerin yanısıra oyuncu Sarp Apak da yer alıyor. Uzun süredir bir dizi projesiyle görünmeyen Sarp Apak kaç yaşında?

Sarp Apak baba oldu! - Son Dakika Magazin Haberleri

SARP APAK KİMDİR?

Tam adı Kerim Sarp Apak olan oyuncu 1981'de doğdu. 40 yaşındadır. Diyarbakır'da beş yaşına kadar yaşadıktan sonra Bursa'ya taşındı. Bursa Erkek Lisesi mezunu olan Sarp Apak fenomen dizi Yalan Dünya'da Emir Danışman rolüyle hafızalara kazındı.


Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sergilenen Ağır Roman adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkarttı. O senenin sonunda Yılmaz Erdoğan’ın da yer aldığı BKM Grubu'na dahil oldu ve Organize İşler adlı filmde küçük bir rolde oynama fırsatı buldu. Anadolu Kaplanı, En Son Babalar Duyar dizilerinde rol aldı. Sizinkiler Dünya Kaç Bucak adlı çocuk oyununda oynadı ve bu oyunla Türkiye turnesine çıktı. Asıl şöhretini Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi rolüyle yakaladı. Mimikleri ve hareketleri çok beğenilen Apak, Gazanfer Özcan - Gönül Ülkü Tiyatrosu'nda da Öp Babanın Elini adlı oyunda “Emrecan” rolünde oynadı.

Sarp Apak Kaderimin Oyunu Mahir oldu! Peki Kaderimin Oyunu Mahir kimdir? ile ilgili etiketler Star TV sarp apak kimdir kaderimin oyunu mahir kimdir sarp apak kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.