Sarmaşık'taki gerçek katil Merve mi Arzu mu?

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşam ekranlara gelen son bölümünü nefesleri kesti. Oya, Edip'in katilinin Merve olduğunu polise anlatırken, Emre ve Kerim Adil Sağlam ise gerçek katilin Merve olmadığı konusunda hemfikir oldu.

Star TV'nin entrikası bol dizisi Ufak Tefek Cinayetler 38. son bölümüyle 23 Ekim Salı akşamı ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde Sarmaşık'taki Edip cinayetinin katili ortaya çıktı.

Komiser Kemal, Sarmaşık'taki Edip cinayetinin soruşturmasını derinleştirdi ve herkesi sorguya aldı. Ufak Tefek Cinayetler'de Oya, Emre'nin evinde cinayet aleti olan şamdanı gördü. Cinayeti çözdüğünü düşünen Oya, Emre'ye 'Merve cinayet aletini size getirmiş' dedi. Kemal Komiser'e giden Oya, Edip cinayetini Merve'nin işlediğini anlattı.

"ARZU, EDİP'İN KAFASINA VURDU"

Ancak dizinin son sahnesinde ise, Emre ve Kerim Adil Sağlam cinayetin gerçek zanlısının Merve olmadığını konuştu. Ufak Tefek Cinayetler son bölüm finalinde ise Arzu, Edip'in kafasına şamdanla vurduğu anları hatırladı. Sarmaşık'ta 'Edip'in katili Merve mi Arzu mu?' sorusu ise kafaları karıştırdı.

Sarmaşık'taki gerçek katil Merve mi Arzu mu? ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 38. bölüm edipin katili merve arzu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.