Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm hangi günler? 7 Mart bu akşam Şarkılar Bizi Söyler var mı?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm hangi günler? Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı takipçiler tarafından merak edilmekte.

Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen ilk bölümün hemen ardından Sibel Can’ın sunumuyla gerçekleşen Şarkılar Bizi Söyler’in 2. yeni bölümü geçen hafta içinde yaşanan acı olayın hemen akabinde ilerleyen bir tarihe ertelenmişti.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonrasında 11 askerimiz şehit olmuş ve Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Şarkılar Bizi Söyler programı ertelenmişti.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 7 MART AKŞAMI VAR MI, YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Şarkılar Bizi Söyler programının 2. yeni bölümünün alınan son karar neticesinde 7 Mart 2021 Pazar akşamında saat 20.00’dan itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanacağı belirtildi.

 

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm hangi günler? 7 Mart bu akşam Şarkılar Bizi Söyler var mı? ile ilgili etiketler Kanal D şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.