Şarkılar Bizi Söyler Bu Haftaki Konukları Kim? 12 Kasım Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim?

Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınladığı eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler konukları belli oldu. İki ünlü isim Sibel Can ve Hakan Altun'un sunumu ve klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin katılımıyla gerçekleşen Şarkılar Bizi Söyler 12 Kasım konukları kimler? İşte detaylar...

Şarkılar Bizi Söyler Yeni bölüm konukları merak ediliyor. 12 Kasım Cumartesi Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni bölümde Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk olarak katılıyor.

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor.

12 KASIM ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Her Cumartesi farklı bir konseptle ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konsepti "Biraz Pop Biraz Taverna" olacak. Taverna müziğinin güçlü ismi Fedon, Türk pop müziğinin sevilen ismi Ziynet Sali ve ünlü oyuncu Nilgün Belgün'ün konuk olarak katılacağı Şarkılar Bizi Söyler eğlence dolu anlarıyla 12 Kasım Cumartesi saat 20:00'da Kanal D'de olacak.

Şarkılar Bizi Söyler’e Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor

Şarkılar Bizi Söyler’e Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor

Şarkılar Bizi Söyler Bu Haftaki Konukları Kim? 12 Kasım Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? ile ilgili etiketler Şarkılar Bizi Söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.