Şarkıcı Linet stili için paraya kıydı... Ekibi İsrail'den özel uçakla geldi

18 Mart'ta kaybettiği annesi Leyla Özgecan'ın vefatının ardından zor günler geçiren ve bir süre tüm konserlerini iptal ettiğini açıklayan şarkıcı Linet zorlu süreci geride bıraktı. Konser maratonuna devam eden 47 yaşındaki şarkıcı stili için paraya kıydı. Dünyaca ünlü tasarımcı ile anlaşan Linet paraya kıydı.

İsrail doğumlu şarkıcı Linet geçtiğimiz Mart ayında büyük bir acı yaşamıştı. Linet'in annesi Leyla Özgecan vefat etmişti. 18 Mart'ta annesini kaybeden şarkıcı bir süre konser sahnelerine çıkmamıştı. Büyük bir acı yaşayan ve zor günler geçiren Linet konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sahne performansının dışında pahalı kostümleriyle de dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Linet; Lady Gaga, Kim Kardashian, Miley Cyrus gibi isimleri giydiren dünyaca ünlü tasarımcı Alon Livne ile anlaştı.

Şarkıcı Linet stili için paraya kıydı... Ekibi İsrail'den özel uçakla geldi

STİLİ İÇİN 80 BİN DOLAR HARCADI

Geçtiğimiz günlerde yaptığı fotoğraf çekiminde dünya markalarını kullanan Linet, hiçbir masraftan kaçınmadı. Sanatçı, styling'ini yapan Gili Algapli ve ekibini İsrail'den özel uçakla İstanbul'a getirtti. Ünlü şarkıcının styling ekibinin yapacağı çalışmalar için 80 bin dolar ödediği öğrenildi.

 Şarkıcı Linet stili için paraya kıydı... Ekibi İsrail'den özel uçakla geldi

 

Şarkıcı Linet stili için paraya kıydı... Ekibi İsrail'den özel uçakla geldi ile ilgili etiketler Linet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.