Annesinin ölümüyle zor günler geçiren Linet konser sahnelerine döndü

Bir dönemin ünlü Türk Sanat Müziği sanatçılarından olan annesi Leyla Özgecan'ı 18 Mart'ta kaybeden şarkıcı Linet bir ay sonra konser sahnelerine geri döndü. Annesinin vefatıyla büyük bir acı yaşayan ve zor günler geçiren Linet annesinin vefatının ardından ilk verdiği konserinde gözyaşlarına boğuldu.

47 yaşındaki şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan geçtiğimiz ay hayatını kaybetmişti. Annesinin vefatının ardından zor günler geçiren Linet, bu süreçte kilo vermiş ve tüm konserlerini iptal etmişti. Ünlü şarkıcı konser sahnelerine bir ayın ardından geri döndü.

RÖPORTAJ İSTEKLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ

Anne acısıyla sarsılan Linet, 16 Nisan Cumartesi akşamı Kıbrıs Concorde Tower’da sahne aldı. Linet, sahne öncesi röportaj yapmak isteyen basın mensuplarını, "Annemin acısı çok taze. Affınıza sığınıyorum, bu seferlik röportaj yapmayalım" diyerek geri çevirdi.

Annesinin ölümüyle zor günler geçiren Linet konser sahnelerine döndü

BÜTÜN ŞARKILARINI ANNESİ İÇİN SÖYLEDİ

Sahnede annesini de anmayı unutmayan ünlü isim, "Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. Annem de böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım, annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan'a gelsin" diye konuştu.

Linet'i dinlemeye gelen yüzlerce kişi, alkışlar ile gözyaşlarına boğulan şarkıcıya destek oldu.

 

 

Annesinin ölümüyle zor günler geçiren Linet konser sahnelerine döndü ile ilgili etiketler Linet Konser Kıbrıs Leyla Özgecan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.