Şanlıurfa 16 Mart okullar tatil mi? Şanlıurfa'da yarın okul var mı?

Şanlıurfa'da okullar tatil mi sorusu yaşanan sel felaketi sonrasında yeniden gündeme geldi. Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan son açıklamada olumsuz hava koşulları ve sağanak yağış nedeniyle okullar tatil ilan edilmişti. Peki, Şanlıurfa'da 16 Mart okullar tatil mi?

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi sonrasında okullar tatil mi sorusuna yanıt aranmaktadır. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan son olarak yaptığı açıklamasında olumsuz hava koşulları ve sağanak yağış nedeniyle 15 Mart tarihinde okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini söylemişti.

Şanlıurfa'da 16 Mart okullar tatil mi?

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle 16 Mart Perşembe gününde okulların tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan son yaptığı açıklamasında, "İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir."

"Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır." sözlerine yer vermişti.

Şanlıurfa 16 Mart okullar tatil mi? Şanlıurfa'da yarın okul var mı? ile ilgili etiketler Şanlıurfa tatil Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.