Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den örnek uygulama: Belediye desteğiyle ekmek 1.25 TL'den satılıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ilçedeki marketlerde belediyenin desteğiyle ekmeğin 1 lira 25 kuruşa satıldığını duyurdu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ne yeni yeni sorunlar ne de bahane; biz çözüm ürettik" diyen Başkan Döğücü, "'Halk ekmek' kuyruklarını işte böyle bitirdik. Burada ekmek 1.25 TL." ifadelerini kullandı.

Son dönemde Rusya-Ukrayna savaşı ve enflasyon nedeniyle pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de  birçok ürüne zam gelirken ekmek de bu artışlardan etkilendi.

Fırınlardan daha ucuza ekmek satan İBB'nin Halk Ekmek büfelerinde yoğunluk oluştu.

DÖĞÜCÜ'DEN ÖRNEK UYGULAMA

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise Twitter hesabından diğer belediyelere örnek teşkil edecek güzel bir uygulama başlattıklarını duyurdu. 

"NE YENİ SORUNLAR NE DE BAHANE, BİZ ÇÖZÜM ÜRETTİK"

İlçedeki marketlerde ekmeğin belediyenin desteği ile 1 lira 25 TL'ye satıldığını açıklayan Döğücü, "Ne yeni yeni sorunlar ne de bahane; biz çözüm ürettik.  'Halk ekmek' kuyruklarını işte böyle bitirdik. Burada ekmek  1.25 TL" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 
Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den örnek uygulama: Belediye desteğiyle ekmek 1.25 TL'den satılıyor! ile ilgili etiketler ekmek Sancaktepe Şeyma Döğücü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.