Samsung'tan eski cihazlara yeni güncelleme: One UI 5.1.1

Samsung, bir dizi eski katlanabilir telefon, tablet ve akıllı saat modeline yeni özellikler getirecek olan One UI 5.1.1 güncellemesini yakında piyasaya süreceğini duyurdu. Bu güncelleme, Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S9 serisi ve Watch 6 serisi gibi cihazlar için geliştirmeler sunacak.

Samsung'un One UI 5.1.1 güncellemesi, eski cihaz sahiplerine yeni ve geliştirilmiş özellikler sunarak kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Bu güncellemeyi bekleyenler, katlanabilir telefonlar, tabletler ve akıllı saatlerde daha fazla işlevsellik ve kullanım kolaylığı bekleyebilirler. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ve hangi cihazlara öncelik verileceği konusunda detaylar şirket tarafından yakın zamanda paylaşılacak.

Samsung'tan eski cihazlara yeni güncelleme: One UI 5.1.1

One UI 5.1.1 güncellemesi, birçok Samsung cihazını destekleyecek ve özellikle katlanabilir telefonlara ve yeni tabletlere ile akıllı saatlere odaklanacak. Güncelleme, katlanabilir telefon kullanıcılarının işlevselliğini artırmak için bir dizi yenilik sunuyor.

KATLANABİLİR TELEFONLARA YENİ ÖZELLİK

Esnek Mod Paneli, katlanabilir telefon kullanıcıları için daha kullanıcı dostu hale getiriliyor. Telefonun yarı katlandığında görünen kontrolleri kolayca yönetmeyi sağlayan bu özellik, kullanıcıların deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Flex Modunda telefon katlandığında, panelin simgesi ekranda belirir ve hızlı erişim sağlar. Aynı zamanda medya oynatma çubuğu düğmesi daha belirgin hale getirilerek medya yönetimi daha kolay bir hale getiriliyor.

Çoklu görev yetenekleri de bu güncelleme ile önemli ölçüde geliştiriliyor. Tablet kullanıcıları, uzun basarak açılır pencere modları arasında geçiş yaparken daha fazla esneklik yaşayacaklar. İki elle sürükle ve bırak özelliği, belgeler üzerinde daha etkili çalışma imkanı sunacak şekilde iyileştirilmiştir.

Ayrıca, görev çubuğu da hızlı erişim için optimize edilmiştir. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, dört yeni uygulamaya hızlıca erişebilir ve görevler arasında sorunsuz bir geçiş yapabilirler.

AKILLI SAAT KULLANICILARI DA GÜNCELLEMEDEN YARARLANACAK

Akıllı saat kullanıcıları da unutulmadı. One UI 5.1.1 güncellemesi, Galaxy Watch 6 ve diğer modellerde uyku izleme özelliklerini geliştiriyor. Uyku Puanı Faktörleri, Uyku Tutarlılığı ve Uyku Hayvanı Sembolleri eklenerek daha sezgisel bir kullanıcı arayüzü sunuluyor. Ayrıca, Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Hızı Bölgesi özelliği ile koşu yoğunluğu seviyeleri belirleniyor.

Samsung ayrıca, Track Run özelliği ile koşularınızı kaydetmenizi sağlayacak ve Galaxy Watch 5 Pro ile kamera kontrolü imkanı sunacak. Bu özellikler, kullanıcıların cihazlarını daha verimli bir şekilde kullanmalarını ve deneyimlerini geliştirmelerini amaçlamaktadır.

Samsung'tan eski cihazlara yeni güncelleme: One UI 5.1.1 ile ilgili etiketler Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.