Şamil Tayyar'dan MEB'i basan Kılıçdaroğlu'na tepki: Sandık dışı her çabanızın karşısında dururuz!

AK Parti'li Şamil Tayyar, Milli Eğitim Bakanlığı'na giden ancak randevusu olmadığı için içeri alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Tayyar, Twitter hesabından "Sandık dışı her çabanızın karşısında durur, sokakları dar ederiz" ifadesini kullandı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar,  Milli Eğitim Bakanlığı'na giden ancak içeri alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

AK Partili'li Tayyar, Kılıçdaroğlu'nun Merkez Bankası ve TÜİK'e de gittiğini hatırlatarak, "Sandık dışı her çabanızın karşısında durur, sokakları dar ederiz" ifadesini kullandı.

Twitter'dan paylaşım yapan Tayyar'ın ifadeleri şöyle:

"Hadi Merkez Bankası, TÜİK anladık, şov yaptık, konuştuk, güldük, geçtik. Şimdi MEB. Sahiden suyu çıktı. Niyet ‘sivil itaatsizlik’ oluşturup sokakları hareketlendirmekse meşruiyet zeminini kaybedersiniz. Sandık dışı her çabanızın karşısında durur, sokakları dar ederiz."

 

Şamil Tayyar'dan MEB'i basan Kılıçdaroğlu'na tepki: Sandık dışı her çabanızın karşısında dururuz! ile ilgili etiketler Şamil Tayyar Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.