Salih Uçan Beşiktaş transferi ne zaman açıklanacak? Yıldız orta saha oyuncusu Alanyaspor'a veda etti

Bucaspor, Fenerbahçe, Roma, Empoli, Alanyaspor ve sıradaki durak Beşiktaş... Salih Uçan, 2 sezondur formasını giydiği Alanyaspor'a "Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. Hakkınız helal edin" sözleriyle veda etti. Siyah-Beyazlılar'la 3 yıllık anlaşma sağlayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun kısa sürede açıklanması bekleniyor.

2019 yazında transfer olduğu Aytemiz Alanyaspor'da adeta yeniden doğan Salih Uçan,  Akdeniz ekibine veda etti. Beşiktaş'la her konuda anlaşan 27 yaşındaki orta sahanın en geç 1 Temmuz'a kadar resmen açıklanması bekleniyor.

Turunucu-Yeşilli kulüpte 35 Süper Lig maçında çıkan ve 3 gol, 6 asistlik skor katkısının ya ı sıra oynadığı futbolla da dikkat çeken Salih, Twitter hesabından paylaştığı veda mektubunda şunları yazdı:

"Bana ilk günden itibaren büyük destek oldunuz. Ben de motivasyonumu, disiplinimi ve mücadelemi en üst seviyede tutarak bu formaya hizmet etmeye çalıştım, sahada terimin son damlasına kadar savaştım. Ayrıca bana Alanyaspor formasını güvenerek teslim eden Erol Bulut ve Çağdaş Atan hocalarıma da çok teşekkür ediyorum. Tüm yaşadığım anılar, başarılar ve arkadaşlıklar hep kalbimin bir köşesinde yer alacak. Formasını severek ve büyük bir gururla taşıdığım Alanyaspor'a veda ediyorum. Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. Hakkınız helal edin."

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği Salih'le 3 yıllık anlaşma sağlandı. 2012 yazında Bucaspor'un gelecek vadeden ismiyken Fenerbahçe'ye transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Salih Uçan, taşıdığı potansiyelle Serie A ekiplerinde AS Roma'ya transfer olmuş ancak beklenen patlamayı İtalya'da da yapamamıştı.

Alanya'da rehabilite olan ve ligin en iyi orta saha oyuncularından biri haline gelen Salih Uçan'ın güncel piyasa değeri 5 milyon eurolara dayanmış durumda...

Salih Uçan Beşiktaş transferi ne zaman açıklanacak? Yıldız orta saha oyuncusu Alanyaspor'a veda etti

Salih Uçan Beşiktaş transferi ne zaman açıklanacak? Yıldız orta saha oyuncusu Alanyaspor'a veda etti ile ilgili etiketler Salih Uçan Alanyaspor Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.