Salih Uçan Beşiktaş ile anlaştığını duyurdu!

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş sonunda Salih Uçan ile her konuda anlaşma sağladı. Geçen sezonu Alanyaspor’da tamamlayan ve serbest kalan Uçan’ın gelecek sezondan itibaren siyah beyazlı formayı giyeceği belirtildi.

Tivibu Spor kanalına açıklamalarda bulunan Salih Uçan sonunda Beşiktaş’a olan transferini resmen ilan etmiş oldu. Genç oyuncu siyah beyazlılar ile her konuda prensipte anlaşmaya vardığını duyurdu ve Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

Salih Uçan açıklamasında, "Transfer sürecimde Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgisi oldu." diyen Salih Uçan, "Bu onur verici. Beşiktaş ile prensip anlaşmasına vardım. Menajerim yönetiyor, %100 bitti diyemiyorum. Son işlemler kaldı" dedi.

Sergen Yalçın ile çalışmak istediğini söyleyen Uçan, "Alanya'da herkes iyi bahsetti. İnşallah fikirlerimiz uyuşur ve güzel birliktelik olur. Beni en çok Beşiktaş istedi. 'Salih'e ihtiyacımız var' dediler. Transfer sürecini iyi yönettiler. Sergen Hoca ve Şampiyonlar Ligi de büyük etken" ifadelerine yer verdi.

Salih Uçan Beşiktaş ile anlaştığını duyurdu! ile ilgili etiketler Salih Uçan Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.