Salernitana vaka sayısı patlayınca maça çıkamadı! Avrupa futbolunda koronavirüs etkileri...

Udinese ile deplasmanda bu akşam TSİ 20.30'da maçını oynaması gereken Salernitana, yerel sağlık makamlarının bu kararı dolayısıyla Udine kentine hareket etmedi. Udinese takımı sahaya çıktı ve koronavirüs krizi yaşan rakip gelmeyince hükmen 3-0 galip ilan edildi. Real Madrid'de Isco ve Alaba, Napoli'de ise İnsigne'nin testi pozitif çıktı.

Avrupa futbolunda koronavirüs kabusu hissedilmeye devam ediyor... Hafta sonu Premier League'de pek çok maç artan vaka sayısı nedeniyle ertelenirken bugün de vaka haberleri gelmeye devam etti.

La Liga'da lider durumdaki Real Madrid'de Isco ve David Alaba'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. Eflatun-beyazlılarda daha önce Luka Modric, Marcelo, Gareth Bale, Marco Asensio, Rodrygo Goes, Andriy Lunin ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'nin Kovid-19'a yakalandığı açıklanmıştı.

NAPOLİ'DE İNSİGNE...

Serie A'da ise Napoli'nin milli yıldızı Lorenzo Insigne koronavirüse yakalandı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Bu sabah yapılan test sonrası Lorenzo Insigne'nin sonuçlarının pozitif olduğu ortaya çıktı. Oyuncu izolasyon süresini evinde geçirecek." bilgisi verildi.

Salernitana vaka sayısı patlayınca maça çıkamadı! Avrupa futbolunda koronavirüs etkileri...

UDİNESE HÜKMEN GALİP

Öte yandan, Serie A'nın 19. haftasının açılış maçı olan Udinese-Salernitana maçu, konuk takımdaki koronavirüs vakaları sebebiyle oynanmadı.

Salernitana kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Salerno kenti yerel sağlık makamlarının, takımdaki Kovid-19 vakaları sebebiyle bordo-beyazlı ekibin her türlü faaliyetini durdurduğu ve spor müsabakalarına katılımını ikinci bir talimata kadar yasakladığı belirtildi.

Salernitana, bu durumu Serie A yönetimine de bildirdiğini kaydetti.

Udinese ile deplasmanda bu akşam TSİ 20.30'da maçını oynaması gereken Salernitana, yerel sağlık makamlarının bu kararı dolayısıyla Udine kentine hareket etmedi.

İtalyan basınına konuşan Udinese İdari Yöneticisi Pierpaolo Marino ise kendilerinin maç için hazır olduğunu, Serie A'dan karşılaşmanın programlandığı gibi oynanacağı bildirimini aldıklarını ifade ederek, "Serie A yönetimi, bize durumun ertelemeyi gerektirecek kadar ciddi olmadığını söyledi." dedi. 

Salernitana vaka sayısı patlayınca maça çıkamadı! Avrupa futbolunda koronavirüs etkileri... ile ilgili etiketler Real Madrid Napoli Serie A udinese david alaba salernitana
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.