Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak?

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Bu çerçevede taraftarlar, 'Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda?' gibi konu başlıklarını araştırıyor. Peki, Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak? İşte Sakaryaspor-Gençlerbirliği (20.08.2023) maçı hakkında merak edilenler...

Sakaryaspor'un önemli oyuncularından Odise Roshi, sakatlığını atlatarak takımla antrenmanlara başlamış durumda. Ancak Bilal Başacıkoğlu'nun sakatlığı devam ediyor ve Rashad Muhammed, kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'nde herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu akşam oynanacak Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçının ayrıntıları merak ediliyor. Peki, Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak?

Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı saat kaçta?

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 20 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hakemleri

Müsabakanın hakemi Samsun bölgesi A klasman hakemi Erdem Mertoğlu olacak. Mertoğlu'nun yardımcılıklarını Samet Özkul ve Mehmet Şengül üstlenecek. Dördüncü hakem ise Yunus Dursun olacak.

Sakaryaspor-Gençlerbirliği maç istatistikleri

Sakaryaspor ve Gençlerbirliği arasındaki son 10 maçın istatistikleri, Gençlerbirliği'nin 6 galibiyeti, Sakaryaspor'un ise 2 galibiyeti ve 2 beraberlikle sonuçlandığını gösteriyor. İki takım arasındaki son maçta Gençlerbirliği, deplasmanda Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etmişti.

Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda?

Sakaryaspor'un ev sahibi olarak ağırlayacağı Gençlerbirliği maçı, 20 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te başlayacak. Mücadele, TRT Spor ve beIN SPORTS MAX 1 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede yayınlanacak? ile ilgili etiketler Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.