Sakaryaspor Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Spor Toto 1. Lig 21. hafta maçında Sakaryaspor ile Altınordu karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Sakaryaspor Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

Spor Toto 1. Lig 21. haftasında yeniden çıkış arayarak üst sıraları hedefleyen Sakaryaspor sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altınordu ile karşılaşıyor.

Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu’nda 20 Ocak Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Sakaryaspor Altınordu maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Sakaryaspor Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

28 puanla 9'uncu sırada yer alan Sakaryaspor, ligin ilk yarısında 2-0 yendiği rakibini bir kez daha mağlup ederek, play off potasına girmenin hesaplarını yaparken Altınordu ise 16 puanla 16. sırada yer almaktadır.

Stat: Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu
Tarih: 20 Ocak 2023 Cuma
Saat: 20.00
Yayın: TRT Spor

Sakaryaspor Altınordu maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Altınordu Spor Toto 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.