Sahte hesap üzerinden HÜDA PAR'a çirkin operasyon! Muhalif gruplar böyle köpürttü

HÜDA PAR'a yönelik sahte hesap üzerinden yeni bir algı operasyonu başlatıldı. Sahte hesabın tweetini kullanan muhalif gruplar, HÜDA PAR'ı hedef aldı.

İttifakı'nı reddedip Cumhur İttifak'ına geçmesiyle HÜDA PAR, yalan ve iftiralarla tüm algı operasyonlarının hedefi oldu. HÜDA PAR'a yönelik şimdi de farklı bir algı operasyonu gerçekleştirildi.

SAHTE HESAPLA PROVOKASYON

Babala TV'de soru soran genç bir kız üzerinden algı operasyonu yapan HÜDA PAR logolu sahte bir hesap, muhalifleri kışkırttı.

Algı operasyonu ile genç kızı hedef alan sahte hesap, kendisini HÜDA PAR'ın resmi sosyal medya hesabı göstererek ters yönde algı yaptı.

Yüksek takipçili muhalif sosyal medya kullanıcıları ise, her nasılsa yeni hesabın ilk tweetini fark ederek algı operasyonuna ortak oldu. Hesap incelendiğinde 'fake' olduğu açıkça görülmesine rağmen HÜDAPAR hedef alındı.

Sahte hesap üzerinden HÜDA PAR'a çirkin operasyon! Muhalif gruplar böyle köpürttü

 İLK TWEETİ KARA PROPAGANDA YAPTIĞI PAYLAŞIM OLDU

HÜDAPAR'a yönelik yeni bir algı operasyonu yapan sahte hesap, hesabın altını doldurarak yeni hesap görüntüsü vermemeye çalıştı. 

Sahte hesabın, onlarca retweetten sonra Babala TV'de soru soran katılımcı bir genç kız hakkında tweet attığı görüldü.

HER NASILSA YENİ HESABIN TWEETİNİ MUHALİF GRUPLAR FARKEDİP KÖPÜRTTÜ

HÜDA PAR'a ait bir hesapmış gibi davranan tweetin sahte olduğu açıkça görülürken Ozan Balık isimli muhalif, sahte hesabın HÜDA PAR Gençli Kolları olduğunu öne sürerek hedef aldı.

Her nasılsa muhalifler tarafından fark edilen sahte yeni hesap, binlerce kez alıntılanarak HÜDA PAR'a karşı nefret kusuldu. 

 

 Sahte hesap üzerinden HÜDA PAR'a çirkin operasyon! Muhalif gruplar böyle köpürttü - Resim : 2

Hesabın sahte olduğu ortaya çıkmasına rağmen algı operasyonunu sürdüren Ozan Balık, tweeti silmedi. 

 

Sahte hesap üzerinden HÜDA PAR'a çirkin operasyon! Muhalif gruplar böyle köpürttü ile ilgili etiketler HÜDAPAR
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.