Sahneye bornozla çıkan Linet'in kombinin fiyatı duyanları hayrete düşürdü

Verdiği son konserinde sahneden inip kulisine çekilen şarkıcı Linet, hayranlarının ısrarına dayanamayıp kısa bir süre sonra sahneye geri döndü. Bornoz ve terlikle hayranlarının karşısına çıkan Linet'in üzerindekilerinin fiyatı ise dudak uçuklattı. Stili için dünyaca ünlü tasarımcı Alon Livne ile anlaşan Linet'in bornozuna verdiği para şaşırttı.

Lady Gaga, Kim Kardashian, Miley Cyrus gibi isimleri giydiren dünyaca ünlü tasarımcı Alon Livne ile anlaşıp çalışmaya başlayan, stili için para harcamaktan kaçınmayan şarkıcı Linet, konser maratonuna devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Cahide Palazzo'da sahneye çıkan Linet programını bitirdikten sonra kulisine çekildi.

SAHNEYE BORNOZ VE TERLİKLE DÖNDÜ

Konserinde sevenleriyle bir araya gelen ünlü şarkıcı Linet, kulise gidince sevenleri sahneye dönmesi için için ısrar etti. Yoğun istek üzerine sahneye dönen ünlü şarkıcının üzerine bornoz ayağında da terlik vardı.

12 BİN TL'LİK KOMBİN!


Sevenlerini kırmayan ünlü şarkıcı sahneye 12 bin liralık kombinle çıktı. Linet'in ünlü bir markaya ait bornozunun fiyatının 9 bin 600, terliklerinin ise 2 bin 300 TL olduğu öğrenildi.

Sahneye bornozla çıkan Linet'in kombinin fiyatı duyanları hayrete düşürdü ile ilgili etiketler Linet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.