Sahnelere geri dönen Petek Dinçöz'den oryantal dans şov

8 yıl evli kaldığı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan 3,5 ay sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan Petek Dinçöz, yıllar sonra sahnelere geri döndü. Kodaloğlu ile evlendikten sonra sahnelere ve ekranlara veda eden Petek Dinçöz 8 yıl sonra ilk kez İstanbul'da sahne aldı. 41 yaşındaki şarkıcı, ilk sahnesinde ise adeta kurtlarını döktü. Oryantal dans şovuyla geceye damga vuran Dinçöz dans ettiği anlarını ''İşte geldim, nerede kalmıştık?'' notuyla Instagram'dan paylaştı.

İlk evliliğini 2008 - 2010 yılları arasında Can Tanrıyar ile yapan 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, ikinci evliliğini ise iş insanı Serkan Kodaloğlu ile Temmuz 2014'te yapmıştı. Bu evliliğinden İrfan Aslan Kodaloğlu adında bir oğlu bulunan Petek Dinçöz o dönem sahnelere veda etmişti. İkinci evliliğini yaptıktan sonra konser vermeyen ve sahneye çıkmayan Petek Dinçöz eşinden boşanır boşanmaz yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz Ağustos ayında işletmeci Nida Büyükbayraktar ile 3'üncü evliliğini yaptı. Aradığı mutluluğu çocukluk aşkında bulan ünlü şarkıcı 8 yıl aranın ardından ilk konserini İstanbul'da verdi.

 

8 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Önceki akşam Jolly Joker'de konser veren Petek Dinçöz dans şovuyla da dikkatleri üzerine çekti. Sahnelere olan özlemi sona eren Dinçöz konseri sırasında doyasıya eğlendi. 8 yıl sonra çıktığı konserinde kurtlarını döken sanatçı, oryantal şovuyla geceye damga vurdu.

PETEK DİNÇÖZ


Dans ettiği anları ''İşte geldim, nerede kalmıştık?'' notuyla 1.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan ünlü şarkıcıyı hayranları beğeni yağmuruna tuttu. Dinçöz'e takipçilerinden ''Özemiştik'', ''Fırtına geri döndü'', ''Efsane sonunda sahnelere döndü'', ''Kraliçenin muhteşem dönüşü'', ''Yıllar geçti ama dans hiç değişmemiş'' şeklinde yorumlar yağdı. Petek Dinçöz'ün bazı takipçileri ise saçını ve sahne kostümünü beğenmedi.

İşte Petek Dinçöz'ün 8 yıl sonra verdiği ilk konserinden o görüntüler:

Sahnelere geri dönen Petek Dinçöz'den oryantal dans şov ile ilgili etiketler Petek Dinçöz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.