Petek Dinçöz 8 yıl sonra yeniden sahnede

Geçtiğimiz haftalarda çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenen şarkıcı Petek Dinçöz, uzun zaman sonra ilk kez sahneye çıktı. Dün akşam Jolly Joker'de sevenleriyle bir araya gelen Dinçöz, Tolga Çam imzalı kıyafetiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran Petek Dinçöz, geçtiğimiz haftalarda çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturmuştu. Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra ekranlara ve sahnelere ara veren Petek Dinçöz konser sahnelerine yıllar sonra yeniden döndü.

 8 YIL SONRA İLK KEZ KONSER VERDİ

8 yıldır sahnelerden uzakta olan Petek Dinçöz geri döndü. 42 yaşındaki şarkıcı, 29 Ekim'de sevenleriyle buluştu. Jolly Joker'de konser veren Petek Dinçöz yüksek enerjisi ve sahne performansıyla kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

PETEK DİNÇÖZ


Petek Dinçöz, 29 Ekim'de Jolly Joker Private sahnesinde sevenleriyle bir araya geldi. Dinçöz, 8 yıl sonra ilk kez Cumhuriyet Bayramı özel galasıyla performans sergiledi. Dinçöz konserinde eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Petek Dinçöz, bu geceye özel bir repertuvar hazırladığını dile getirdi. 8 yıl ara verdiği sahnelere geri dönen Petek Dinçöz, sahne kostümüyle de büyük beğeni topladı.

petek dinçöz

Petek Dinçöz 8 yıl sonra yeniden sahnede ile ilgili etiketler Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.