Sahnelere geri dönen Gülşen yılbaşında İzmir'de konser verecek

30 Nisan'da Ataşehir'de verdiği konseri sırasında imam hatip liselilere yönelik sözleri nedeniyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan popçu Gülşen, uzun bir aranın ardından ilk konserini geçtiğimiz günlerde vermişti. Aylar sonra sahnelere geri dönen Gülşen'in yılbaşı programı belli oldu. Gülşen, 31 Aralık gecesi İzmir Gündoğdu Meydanı’nda sahne alacak.

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, 30 Nisan'da Ataşehir'de verdiği konseri sırasında “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve tahliye olduktan sonra yurtdışına çıkış yasağı kalkar kalkmaz Barselona’ya oğlu Azur'un yanına gitmişti.

Tahliye olduktan sonra yaklaşık 50 konserini iptal eden ve o günden beri konser vermeyen Gülşen ilk kez geçtiğimiz günlerde sahneye çıkmış ve özel bir gecede konser vermişti. Uzun bir aranın ardından konser vermeye başlayan Gülşen'in yılbaşı gecesi nerede sahne alacağı merak konusu olmuştu. Ünlü popçunun yılbaşı konseri programı netleşti. Gülşen uzun bir aranın ardından ilk halk konserini İzmir’de verecek.

İZMİRLİLER 2023'E GÜLŞEN'LE GİRECEK


Gülşen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 31 Aralık gecesi İzmir'de konser vereceğini açıkladı. Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımda ''Yeni yılı ve Cumhuriyet’imizin 100. yılını karşılarken, güzel İzmir’imizin Gündoğdu Meydanı’nda hep birlikte yeniden güneş gibi doğmaya hazır mıyız!'' ifadelerine yer verdi.

gülşen

*Dört ay sonra sahnelere dönen Gülşen'in yılbaşı gecesi için, 5 milyon TL alacağı iddia ediliyor.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Gülşen'in İzmir'de konser verecek olmasıyla ilgili "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ülke tarihimizin en önemli dönüm noktası. Biz, bu tarihi sorumluluğumuzun bilinciyle 9 Eylül 2022'den başlayıp 29 Ekim 2023'e kadar uzanan süre için kapsamlı bir program hazırladık. Gülşen'in vereceği 2023 yılbaşı konseri bu sürecin önemli kilometre taşlarından biri. O akşam tüm İzmir sadece yılbaşını değil, aynı zamanda takvimlerin Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını gösteriyor olmasını da kutlayacak. Tüm İzmirlilerle 31 Aralık akşamı Gündoğdu Meydanı'nda buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.


BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programı, 21.00’de DJ Özgür Güler’in performansıyla başlayacak. 22.30’da ise Gülşen sahneye çıkacak.

Ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için 31 Aralık gecesi Birinci Kordon trafiğe kapatılacak. 4 noktadan giriş çıkış sağlanacak. Yaya trafiğine açık olacak noktalar şöyle: Ali Çetinkaya Bulvarı, Doktor Mustafa Enver Caddesi, Vasıf Çınar Bulvarı ve Gündoğdu Meydanı.

 

 

Sahnelere geri dönen Gülşen yılbaşında İzmir'de konser verecek ile ilgili etiketler Gülşen Konser İzmir Yılbaşı Tunç Soyer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.