Uzun zamandır konser vermeyen Gülşen'den ekibine büyük jest

Bir konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen ve tahliye olduktan sonra Barselona’ya oğlu Azur'un yayına giden şarkıcı Gülşen şimdilerde konser sahnesinden uzakta bir yaşam sürüyor. Tüm konserlerini iptal eden ve yılbaşı gecesi sahnelere geri dönmesi beklenen Gülşen bu süreçte ekibini mağdur etmedi. İşte detaylar...

30 Nisan'daki bir konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki sözleri nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen tahliye olduktan sonra yaklaşık 50 konserini iptal etmiş ve Barselona'ya gitmişti. Yurt dışı yasağı kalkar kalmaz soluğu oğlu Azur'un yanında alan Gülşen bu süreçte konser vermeme kararı almıştı.

EKİBİNİ MAĞDUR ETMEDİ


25 Ağustos'ta tutuklanan ve o tarihten beri konser vermeyen Gülşen'in yılbaşında sahnelere geri döneceği iddia edildi. Konu ile ilgili ünlü popçudan herhangi bir açıklama gelmezken, konser vermediği süreçte ekibini de mağdur etmediği ortaya çıktı.

10 KONSERİN ÜCRETİNİ EKİBİNE VERDİ


Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Gülşen, geçen 2 aylık süreç içinde iptal ettiği konserlerinde kendisine eşlik edecek ekibini mağdur etmedi Sanatçı, yaklaşık 10 konserin parasını ekibine ödeyerek büyük bir jest yaptı.


Konser sahnelerine ne zaman döneceği merak konusu olan Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk geçtiğimiz haftalarda konu ile ilgili, "Henüz bir konser anlaşmamız yok, çok fazla haber çıkıyor ama anlaşma yaptığımız bir yer yok" açıklamasını yapmıştı.

Uzun zamandır konser vermeyen Gülşen'den ekibine büyük jest ile ilgili etiketler Gülşen Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.