Sağlık sorunlarıyla savaşan Justin Bieber'dan bir kötü haber daha: Yüz felci geçirdi

7 Haziran'da Toronto'daki Scotiabank Arena'da başlayacak olan Kuzey Amerika turunu hastalığının ilerlemesi ve kötüye gitmesi nedeniyle iptal eden Kanadalı popçu Justin Bieber son sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan 28 yaşındaki şarkıcı yaptığı bir videolu paylaşımla, sinir sistemine giren bir virüs nedeniyle yüz felci geçirdiğini duyurdu. Ünlü şarkıcının yüzünün bir kısmının hareket etmediği görüldü.

2018 yılında hayatını kendisinden 3 yaş küçük olan dünyaca ünlü model Hailey Baldwin ile birleştiren ve mutlu bir evlilik sürdüren 28 yaşınki şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde Kuzey Amerika turunu yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ertelemek zorunda kaldığını duyurmuştu.

Bieber, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor. Sizi çok seviyorum ve dinlenip iyileşeceğim.” ifadelerini kullanmış ancak hastalığının ne olduğu ile ilgili bi detay vermemişti. Justin Bieber bugün sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı ve kötü haberi duyurdu.

Sağlık sorunlarıyla savaşan Justin Bieber'dan bir kötü haber daha: Yüz felci geçirdi - Resim : 2

SİNİR SİSTEMİNE GİREN BİR VİRÜS NEDENİYLE YÜ FELCİ GEÇİRDİ

Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı bilinen Bieber'den sevenlerini üzden haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sinir sistemine giren bir virüs nedeniyle yüz felci geçirdiğini ve konser verecek durumda olmadığını duyurdu. ''Gördüğünüz gibi gözümün birini kapatamıyorum. Yüzümün bir tarafıyla gülemiyorum yüzümün bir yanında felç var. Tamemen iyileşene kadar konser veremeyeceğim. Keşke olmasaydı ama vücudum bana 'yavaşla' dedi galiba. Gördüğünüz gibi çok ciddi durumum.'' ifadelerini kullanan Justin Bieber'ın son hali sevenlerini üzdü.


Bieber, yüz felcine bir tür virüsün neden olduğunu ve ‘Ramsay Hunt Sendromu’ndan kaynaklandığını belirtti. Hayranlarından sabırlı olmalarını rica eden Bieber, onu anlayışla karşılayacaklarını umduğunu, iyileşir iyileşmez sahneye döneceğini belirterek, yüzünün düzelmesi için egzersiz yaptığını ve dinlendiğindiğini anlattı. Justin Bieber zamana ihtiyacı olduğunu ancak ne kadar süre gerektiğini bilmediğini ifade etti.

Sağlık sorunlarıyla savaşan Justin Bieber'dan bir kötü haber daha: Yüz felci geçirdi ile ilgili etiketler Justin Bieber yüz felci Ramsay Hunt Sendromu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.