Koronavirüse yakalanan Justin Bieber konserini iptal etmek zorunda kaldı

27 yaşındaki dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Kötü haberin ardından Biber'ın hayranları endişelenirken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü şarkıcı gelecek konserini ertelemek zorunda kaldı.

2018 yılında hayatını birleştirdiği Amerikalı model Hailey Baldwin ile mutlu bir birliktelik süren şarkıcı Justin Bieber'dan kötü haber geldi. ABD merkezli magazin dergisi People'a konuşan bir temsilcisi, ünlü yıldız Justin Bieber’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bu nedenle dünya çapında büyük bir hayran kitlesi olan şarkıcı Bieber’ın önceki gün Las Vegas’ta vereceği konser iptal edildi. Konserin 28 Haziran'a ertelendiği duyuruldu. Şarkıcının durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Koronavirüse yakalanan Justin Bieber konserini iptal etmek zorunda kaldı

“The Justice Dünya Turnesi”ne Cuma günü San Diego’dan başlayan Bieber’ın, Salı günü Arizona, Glendale’deki konserini iptal edip etmeyeceği henüz açıklanmadı.

 

 

 

Koronavirüse yakalanan Justin Bieber konserini iptal etmek zorunda kaldı ile ilgili etiketler Justin Bieber Hailey Bieber covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.